Invitatii & Felicitari


Scurta descriere: Daca sunteti in cautarea unui mod inedit si elegant de a transmite o invitatie sau o felicitare unor persoane importante pentru dvs., invitatiile si felicitarile realizate din piele naturala pot fi solutia perfecta. Gravarea laser a mesajului dorit ofera o nota personala acestui produs, iar forma si finisajele sunt realizate in functie de preferintele fiecaruia.
Personalizare: gravura laser
Culori: Se realizeaza in culorile alese de client.*Imaginile sunt cu titlu de prezentare. Produsele se realizeaza pe comanda dupa specificatiile clientului.DIVERSITATE

Prin site-ul nostru www.marochinarie.ro va punem la dispozitie o gama variata de produse promotionale din piele naturala si ecologica realizate in atelierele noastre .

CALITATE

Bazandu-ne pe experienta acumulata in domeniu si folosind doar materii prime si accesorii import Italia reusim sa punem la dispozitia colaboratorilor nostri produse recunoscute pentru calitatea, fiabilitatea dar si pentru durata de intrebuintare indelungata a acestora.

UTILIZARE

Produsele realizate in atelierele noastre sunt destinate agentilor economici si agentiilor de publicitate care doresc sa ofere colaboratorilor cadouri corporate si accesorii birou de calitate.