Mapa corespondenta


Scurta descriere: Mapa de corespondenta poate reprezinta o varianta eleganta de prezentarea a corespondentei si a documentelor care asteapta aprobarea sau, de ce nu, prin care sunt inmanate partenerilor documente importante sau contracte. Mapa prezinta la interior 2 buzunare verticale potrivite pentru documente format A4 iar finisajele de calitate ofera o nota de eleganta acestui produs.
Personalizare: timbru sec / folio / gravura laser
Culori: Se realizeaza in culorile alese de client.*Imaginile sunt cu titlu de prezentare. Produsele se realizeaza pe comanda dupa specificatiile clientului.DIVERSITATE

Prin site-ul nostru www.marochinarie.ro va punem la dispozitie o gama variata de produse promotionale din piele naturala si ecologica realizate in atelierele noastre .

CALITATE

Bazandu-ne pe experienta acumulata in domeniu si folosind doar materii prime si accesorii import Italia reusim sa punem la dispozitia colaboratorilor nostri produse recunoscute pentru calitatea, fiabilitatea dar si pentru durata de intrebuintare indelungata a acestora.

UTILIZARE

Produsele realizate in atelierele noastre sunt destinate agentilor economici si agentiilor de publicitate care doresc sa ofere colaboratorilor cadouri corporate si accesorii birou de calitate.