Mapa documente


Scurta descriere: Mapa poate fi confectionata atat din piele naturala cat si din piele ecologica si poate fi utilizata atat pentru organizarea si stocarea documentelor importante cat si pentru prezentarea ofertelor sau mostrelor de produse. Mapa prezinta la interior un sistem de prindere metalic cu 4 inele si poate fi realizata atat in formatele clasice A4, A5 cat si in formate atipice, cu diferite finisaje.
Personalizare: timbru sec / folio / gravura laser
Culori: Se realizeaza in culorile alese de client.*Imaginile sunt cu titlu de prezentare. Produsele se realizeaza pe comanda dupa specificatiile clientului.DIVERSITATE

Prin site-ul nostru www.marochinarie.ro va punem la dispozitie o gama variata de produse promotionale din piele naturala si ecologica realizate in atelierele noastre .

CALITATE

Bazandu-ne pe experienta acumulata in domeniu si folosind doar materii prime si accesorii import Italia reusim sa punem la dispozitia colaboratorilor nostri produse recunoscute pentru calitatea, fiabilitatea dar si pentru durata de intrebuintare indelungata a acestora.

UTILIZARE

Produsele realizate in atelierele noastre sunt destinate agentilor economici si agentiilor de publicitate care doresc sa ofere colaboratorilor cadouri corporate si accesorii birou de calitate.