Mapa protocol


Scurta descriere: Mapa confectionata din piele naturala interior-exterior este un produs util fiecaruia dintre noi. Colturile rotunjite si inchiderea cu clapeta dau o nota de eleganta acestui produs. Mapa prezinta la interior, pe coperta 2, doua buzunare pentru carti de vizita si port pix, iar pe coperta 3 un buzunar pt bloc notes. Interiorul copertii 2 poate stoca documente sau foi format A4.
Personalizare: timbru sec / folio / gravura laser
Culori: Se realizeaza in culorile alese de client.*Imaginile sunt cu titlu de prezentare. Produsele se realizeaza pe comanda dupa specificatiile clientului.DIVERSITATE

Prin site-ul nostru www.marochinarie.ro va punem la dispozitie o gama variata de produse promotionale din piele naturala si ecologica realizate in atelierele noastre .

CALITATE

Bazandu-ne pe experienta acumulata in domeniu si folosind doar materii prime si accesorii import Italia reusim sa punem la dispozitia colaboratorilor nostri produse recunoscute pentru calitatea, fiabilitatea dar si pentru durata de intrebuintare indelungata a acestora.

UTILIZARE

Produsele realizate in atelierele noastre sunt destinate agentilor economici si agentiilor de publicitate care doresc sa ofere colaboratorilor cadouri corporate si accesorii birou de calitate.